Politica de Confidențialitate

Acest site este operat de compania SRL ”MEDMART GRUP” , care se angajează să respecte și să protejeze confidențialitatea datelor personale furnizate de toți vizitatorii website-ului nostru.

SRL ”MEDMART GRUP” deține toate drepturile asupra conținutului acestui site, precum și a materialelor publicate pe el, fiind strict interzisă folosirea acestora de către vizitatori în alte scopuri decât plasarea comenzilor și informarea asupra activităților desfășurate de compania noastră.

Orice modificări ale politicii de confidențialitate, vor fi publicate pe site-ul www.tehnomed.md.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele personale colectate prin intermediul site-ului www.tehnomed.md, sunt prelucrate pentru comunicarea cu cumpărătorul în vederea confirmării și finalizării comenzii produselor de pe site și livrarea acestora la adresa indicată de cumpărător.

Pentru a putea prelucra și livra comenzile de produse plasate de cumpărător, se vor solicita înaintea finalizării comenzii pe site, următoarele date personale: numele, prenumele, patronimicul, telefon mobil / telefon/fax, email, adresa (domiciliului, reședinței).

Datele colectate sunt necesare pentru a putea identifica și contacta clientul, cu scopul de a confirma plasarea comenzii, conținutul acesteia precum și pentru a clarifica, în caz de necesitate, aspecte ce țin de disponibilitatea sau adresa pentru livrarea produselor achiziționate.

Datele personale prelucrate pentru realizarea obligațiilor vor fi stocate pînă la executarea integrală a obligațiilor companiei față de client (recepționarea comenzii de către destinatar), după care acestea urmează a fi radiate.

Datele personale colectate prin intermediul cookie-urilor vor fi prelucrate, ținînd cont de interesul legitim al operatorului de a asigura buna funcționare a site-ului si a funcțiilor oferite de acesta, pentru a asigura protecția împotriva fraudelor, pentru a analiza durata vizitei, produse accesate sau căutate, fără a putea stabili identitatea clienților, precum și locația acestora.

Orice modificări ale politicii respective, vor fi publicate pe site-ul www.tehnomed.md.