New
Produse de Îngrijire (Șampon.)
Produse de Îngrijire (Șampon.)

Produse de Îngrijire (Șampon.)

30 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 60 lei

100 ml-30 lei

300 ml-60 lei

Șampon cu Gălbenele și Coada Șoricelului, 100 ml si 300 ml (Calmează Scalpul Iritat)

Producător: Herbal Therapy Laboratories

Compoziție: ulei de cânepă saponificat, extract de gălbenele, extract de coada șoricelului, acid salicilic. Conține extracte naturale din plante, produse de "Farmaco" în Chișinău.

Utilizare: șamponul îmbogățit cu extract de gălbenele și extract de coada șoricelului ajută la calmarea scalpului iritat, asigură curățare blândă a părului lăsându-l mătăsos și strălucitor. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Se aplică pe părul umed de 1-2 ori și se masează ușor până la formarea spumei, apoi se clătește.

Șampon cu Extract de Urzică și Immortelle, 100 ml si 300 ml (Reglează Secreția de Sebum)

Producător: Herbal Therapy Laboratories

Compoziție: ulei de cânepă saponificat, extract de urzică și immortelle, apă, extract de coada șoricelului, extract de roiniță, clorură de sodiu, acid salicilic. Conține extracte naturale din plante, produse de "Farmaco" în Chișinău.

Utilizare: șamponul îmbogățit cu un complex de extracte naturale care reduce exfolierea și apariția mătreții. Extractul de urzică calmează scalpul ameliorând senzația de mâncărime. Șamponul oferă părului luciu și suplețea naturală. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Se aplică pe părul umed de 1-2 ori și se masează ușor pînă la formarea spumei, apoi se clătește.

Șampon cu Ulei de Eucalipt și Extract de Salvie, 100 ml si 300 ml (Stimulează Creșterea Părului)

Producător: Herbal Therapy Laboratories

Compoziție: ulei de canepă saponificat, extract de salvie, apă, clorură de sodiu, acid salicilic, ulei de eucalipt. Conține extracte naturale din plante, produse de "Farmaco" în Chișinău.

Descriere: șamponul îmbogățit cu ulei de eucalipt și extract de salvie ajută la stimularea creșterii părului și la atenuarea disconfortului scalpului, oferind o senzație de răcoare și prosperițime. Asigură o curățare blândă a părului lăsându-l strălucitor și mătăsos.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed 1-2 ori și masați ușor până la formarea spumei, apoi clătiți temeinic.

Șampon cu Extract de Cătină, 300 ml (Pentru un Păr Sănătos și Strălucitor)

ProducătorHerbal Therapy Laboratories

Compoziție: ulei de cânepă saponificat, extract de cătină, apă, clorură de sodiu, acid salicilic. Conține extracte naturale din plante, produse de "Farmaco" în Chișinău.

Utilizare: șamponul îmbogățit cu extract de cătină ajută la regenerarea firului de păr și revitalizarea scalpului, asigură curățare blândă a părului lăsându-l mătăsos și strălucitor. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Se aplică pe părul umed de 1-2 ori și se masează ușor pînă la formarea spumei, apoi se clătește.

Șampon cu Extracte Herbal, 300 ml (Pentru Păr Sănătos și Hidratat)

ProducătorHerbal Therapy Laboratories

Compoziție: ulei de cânepă saponificat, extract de cătină, apă, extract de immortelle, extract de coada șoricelului, extract de roiniță, extract de gălbenele, clorură de sodiu, acid salicilic. Conține extracte naturale din plante, produse de "Farmaco" în Chișinău.

Utilizare: șamponul îmbogățit cu un complex de extracte naturale ajută la menținerea unui scalp hidratat și păr sănătos. Asigură curățare blândă a părului lăsându-l mătăsos și strălucitor. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Se aplică pe părul umed de 1-2 ori și se masează ușor pînă la formarea spumei, apoi se clătește.

Produse similare
sale
Bandaj elastic medical 10 cm x 5 m
Bandaj elastic medical 10 cm x 5 m
40 lei
Betisoare de vata lungi 15 cm (lemn) 100 buc
Betisoare de vata lungi 15 cm (lemn) 100 buc
20 lei
Tampoane cu alcool
Tampoane cu alcool
40 lei
Halate pentru vizitatori
Halate pentru vizitatori
30 lei