Tablete Efervescente cu Collagen

180 lei
Cantitatea

în Chișinău 50 lei
în Moldova 55 lei

Tablete Efervescente cu Collagen, Dr,Frei- Colagenul ajută la reducerea ridurilor, contribuie la hidratarea și elasticitatea pielii. Acesta asigură crearea unei pieli mai ferme, mai netede și mai radiante. Colagenul contribuie la regenerarea țesuturilor sănătoase ale pielii și construiește noi celule ale pielii. De asemenea ingroasa firele de par si ajuta unghiile sa devina sanatoase. Colagenul nostru este produs din piele de pești sălbatici, ce traiesc la mari adancimi. Peștii sălbatici nu sunt expusi la antibiotice sau hormoni, asa cum sunt cei de crescatorie. Un colagen hidrolizat este mai ușor digerat și este absorbit mai rapid decât o proteină nehidrolizată.

Mod de administrare - Tablete Efervescente cu Collagen:

  • Doza recomandată: 1 comprimat pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.
  • Mod de utilizare: 1 comprimat este dizolvat în 200 ml de apă.
  • Precauții: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să consulte medicul înainte de a lua suplimente de vitamine sau minerale. Nu este potrivit pentru copiii sub 14 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Închideți capacul bine. Verificați ca sigiliul sa fie intact înainte de prima utilizare. Fac exceptie tabletele efervescente creeate special pentru copii!

Tablete Efervescente cu Collagen,  Suplimentele alimentare sunt destinate să completeze dieta și nu trebuie considerate ca un substitut pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos.

Produse similare
new
Lemon-Ginger-Honey
Lemon-Ginger-Honey
184 lei
sale
NANOCAPS SWISS ENERGY IMMUNOVIT
NANOCAPS SWISS ENERGY IMMUNOVIT
170 lei
new
Mint - Black Currant
Mint - Black Currant
184 lei
SWISS ENERGY SMART BRAIN, COMPRIMATE, N60
SWISS ENERGY SMART BRAIN, COMPRIMATE, N60
191 lei