Vitamine Dr.Frei Joint Care

115 lei

în Chișinău 50 lei
în Moldova 55 lei

Tablete Efervescente Joint Care cu Glucozamina, Dr.Frei - Oasele, articulatiile, compusii lor, ca parti ale corpului, necesita si vitamine si minerale. Sistemul scheletic detine functia de sustinere si locomotie, protejeaza organele interne de traume si imbunatateste metabolismul mineralelor. Glucozamina si condroitina depoziteaza o multime de elemente minerale, cum ar fi, fier, fosfor, zinc, calciu etc. Este important sa se asigure o cantitate suficienta de vitamine si minerale pentru sistemul osoas.Glucozamina si condroitina sunt substantele de neinlocuit care asigura suport nutritional, contribuie la formarea ligamentelor, oaselor, tesuturilor conjunctive, impiedica distrugerea acestora si sporesc regenerarea tesutului cartilaginos si au efecte antiinflamatorii. Combinatia acestor substante este unul dintre principalele instrumente pentru prevenirea si tratamentul adjuvant al bolilor degenerative articulare.Deficitul de glucozamina sau condroitina din organism poate provoca dureri la nivelul articulatiilor si chiar artrita si osteoartrita. Magneziul stimuleaza producerea de hormoni calcitoninici, care joaca un rol important in asigurarea sanatatii si fermitatii oaselor. Extractul de ghimbir este utilizat pentru prevenirea osteoartritei. De asemenea, are efect antiinflamator.

Mod de administrare - Tablete Efervescente Joint Care cu Glucozamina;

  • Doza recomandată: 1 comprimat pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.
  • Mod de utilizare: 1 comprimat este dizolvat în 200 ml de apă.
  • Precauții: hipersensibilitate la componente. Femeile care sunt însărcinate sau planifică o sarcină trebuie să consulte medicul înainte de a lua suplimente de vitamine sau minerale. Nu este potrivit pentru copiii sub 14 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Închideți capacul bine. Verificați ca sigiliul sa fie intact înainte de prima utilizare. Fac exceptie tabletele efervescente creeate special pentru copii!
  • Suplimentele alimentare sunt destinate să completeze dieta și nu trebuie considerate ca un substitut pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos.
Produse similare
sale
NANOCAPS SWISS ENERGY IMMUNOVIT
NANOCAPS SWISS ENERGY IMMUNOVIT
170 lei
​MAGNESIUM + B COMPLEX, VITAMINE EFERVESCENTE
​MAGNESIUM + B COMPLEX, VITAMINE EFERVESCENTE
67 lei
MULTIVITAMINS N20
MULTIVITAMINS N20
75 lei
Tablete efervescente antistres "Magneziu + Vitamina B6 + K + Taurina + C"
Tablete efervescente antistres "Magneziu + Vitamina B6 + K + Taurina + C"
90 lei
ANTI AGE
ANTI AGE
90 lei
SWISS ENERGY KIDS MULTIVITAMINS N20
SWISS ENERGY KIDS MULTIVITAMINS N20
75 lei