Irigator bucal Little Doctor Aquajet LD A3

1399 lei
Cantitatea
Garanție 12 zile

în Chișinău gratis
în Moldova 70 lei

Irigatorul oral Little Doctor Aquajet LD-A3 are un design compact. Indeparteaza cu usurinta  placa bacteriana din zonele interdentare greu accesibile, din jurul puntilor, coroanelor, implanturilor si al aparatelor ortodontice. Ofera in acelasi timp un masaj gingival prin intermediul jeturilor pulsatorii de apa. Folosirea sa, va lasa in urma o respiratie proaspata pentru un timp indelungat si va preveni parodontoza.


Caracteristici principale :- Sistemul dublu Aqua Flow permite utilizarea oricarui recipient pe care il aveti la indemana sau cel care vine in pachet cu irigatorul.- AQUAJET este necesar pentru ingrijirea aparatelor ortodontice si ortopedice cum ar fi coroane, implanturi, proteze si aparate de corectare a ocluziei.- Dimensiuni mici, usor si comod de utilizat in timpul deplasarilor.- Bateria poate fi incarcata la orice sursa de alimentare cu un cablu USB.- Accesoriile sunt usor de depozitat in rezervor.- Rezervorul este foarte usor de completat in orice situatie.- Curata si maseaza in mod eficient gingiile si intreaga cavitate bucala, spala resturile de alimente din spatiile interdentare si inlatura tartrul dentar.- Se recomanda pentru utilizarea in cazul proceselor inflamatorii din cavitatea bucala. 


TOT CE AI NEVOIE


Kitul include tot ce aveti nevoie pentru a utiliza irigatorul oriunde va aflati: adaptor de alimentare, cablu USB, 2 duze si un furtun pentru un recipient extern.          


INCARCARE USB


Bateria poate fi incarcata la orice sursa de alimentare cu un cablu USB.          


SPATIU DE STOCARE COMPACT


Accesoriile sunt usor de depozitat in rezervor.          


BINE GANDIT Rezervorul este foarte usor de completat in orice situatie.


Sistemul unic Dual Aqua Flow permite utilizarea irigatorului fie cu recipientul standard de apa, fie cu orice alt recipient adecvat. Daca volumul recipientului

standard de apa nu este suficient pentru dvs., plasati pur si simplu furtunul in orice alt recipient adecvat, de exemplu un pahar.

Usor si confortabil Cu o greutate redusa, irigatorul LD-A3 este usor de transportat si depozitat; este ideal pentru calatorii.    

Incarcare USB Bateria poate fi incarcata la orice sursa de alimentare cu un cablu USB.    

Baterie reincarcabila (LD-N064 IP)

Dispozitivul utilizeaza o baterie reincarcabila destinata reincarcarii multiple si utilizarii pe termen lung. Inainte de prima utilizare a dispozitivului, aceasta trebuie incarcata timp de 4 ore.    

Doua duze Pachetul include 2 duze individuale cu jante de culori diferite: duza standard LD-SA01 si duza cu perie LD-SA05 pentru ingrijirea aparatelor dentare.

Nivel redus de zgomot Aparatul este proiectat astfel incat sa nu produca un zgomot prea mare, care adesea este deranjant.    

Rezervor de 160 ml Capacitatea rezervorului inclus in pachet este de 160 ml.

Designul rezervorului este simplu pentru a fi usor de completat in orice situatie.  

1500 impulsuri pe minut Cu ajutorul unui jet de apa pulsatoriu puternic dispozitivul indeparteaza resturile de mancare din spatiile interdentare si alte locuri greu accesibile din cavitatea bucala, maseaza gingiile, imbunatateste circulatia sangelui si previne sangerarile gingivale.    

Reglarea presiunii apei Presiunea apei poate fi ajustata pentru o utilizare sigura si confortabila. Aveti posibilitatea de a selecta pozitia 1 (Jet mediu) sau pozitia 2 (Jet puternic) atunci cand utilizati dispozitivul.

SPECIFICATII TEHNICE:Tip miscare: OscilareNumar pulsatii/min: 1500Trepte de intensitate: 2Numar capete: 2Presiunea apei: pozitia mediu: ~500 kPa (5 kgf/cm2), pozitia peternic: ~900 kPa (9 kgf/cm2Capacitate rezervor apa: 160 mlTimp maxim utilizare continua: 10 minTimp racire: 10 minNivel zgomot:

Produse similare
new
Periuta electrica Oral-B 6652 Vitality WHITE Cross Action
Periuta electrica Oral-B 6652 Vitality WHITE Cross Action
550 lei
new
Perie electrica ORAL-B Spiderman
Perie electrica ORAL-B Spiderman
750 lei
new
Periuta de dinti ORAL-B Frozen Pro, electrica
Periuta de dinti ORAL-B Frozen Pro, electrica
750 lei
Oral irigator Aquajet
Oral irigator Aquajet
1599 lei